katalogové číslo: | 0010689 |
záruka: | 24 měsíců |
výrobce: | TB Baits |
cena bez DPH: | 306,45 Kč |
Příchuť GLM Squid Strawberry
Toto boilie bylo první, které jsme vytvořili pod vlastní značkou TB Baits. S boiliem obdobných příchutí jsme měli vždy velmi dobré zkušenosti a Tomáš Blažek na něj ulovil v roce 2013 i svůj rekord, kterým byla slavná ryba s názvem Moby Dick o váze 35,8 kg na legendárním jezeře Lac du Der. O rok později se Tomášovi již na naše boilie GLM Squid Strawberry podařilo přelstít další gigantickou rybu o hmotnosti 33,6 kg. Toto boilie je založeno na olihňové moučce s velkým podílem GLM extraktu a chuťovým stimulátorem s příchutí jahod, vaječný ptačím zobem s hmyzem a drcených slávek. Dále obsahuje esenci jahoda, esenciální olej černý pepř, tekutou potravu Power Amino, Power Liver, sůl a NHDC.
Složení boilie TB
Všechny druhy našeho boilie obsahují podíl soli a sladidla NHDC. Sůl velice dobře reaguje s vodou a mění PH v okolí nástrahy a návnady. Když kulička dopadne na dno, začne okamžitě reagovat a měnit okolní PH. Tím se lehce nabourá struktura bolie a sůl zároveň slouží jako nosič atraktorů. To způsobuje okamžitou účinnost a přitažlivost pro kapry. A proč NHDC? Toto sladilo používáme již od našich začátků, jak v práškové, tak v tekuté formě. Při testování návnad a nástrah byl znát obrovský rozdíl účinnnosti produktů s obsahem NHDC a bez něj. Kapři milují sladko slanou chuť.
Naše boilie je sestaveno tak, aby bylo po vhození do vody co nejatraktivnější. Po dopadnutí na dno se okamžitě začne nabourávat struktura boilie a vylučovat potravní signál. Tím zaujme proplouvající ryby a nutí je začít se krmit. Doba rozpadu je ovlivněna teplotou vody a aktivitou bílé ryby. Do tohoto boilie je při výrobě přidáván activ protein (enzimaticky upravená moučka) která nabourává strukturu návnady a nástrahy a je jedním z nejlepších atraktorů pro kapry.
Pro selekci ryb a dlouhodobější výpravy doporučujeme využívat naše boilie s označením "Hard", které je podstatně pevnější než naše klasické boilie a má mnohem delší dobu rozpadu.